CAZ IREAL! Copil îngropat de viu, pentru că nu a știut un verset din Biblie

389
CAZ IREAL! Copil îngropat de viu, pentru că nu a știut un verset din Biblie - untitled-1549278709.jpg

Articole recomandate

Timothy și Tina Hauschultz din Manitowoc, SUA, sunt acuzați de uciderea lui Ethan Hauschultz, băiețelul în vârstă de 7 ani pe care îl aveau în custodie. El a murit după ce a fost îngropat de viu într-un "mic sicriu de zăpadă".

Micuțul Ethan a fost pedepsit de cei doi adulți în repetate rânduri pentru că nu reușea să memoreze versete din Biblie, potrivit mirror.co.uk. Cuplul este acuzat, printre altele, că l-a torturat pe minor punându-l să țină câte două ore pe zi, timp de o săptămână, o buturugă de 19 kilograme.

Fiul cuplului, în vârstă de 15 ani, a fost și el implicat în torturarea băiețelului. El l-a lovit de cel puțin 100 de ori, a trecut cu ceva greu peste trupul lui și l-a ținut de picioare, atârnându-l cu capul în noroi. Rapoartele medicale arată că Ethan a murit anul trecut, în luna aprilie, din cauza hipotermiei și a unor lovituri puternice la cap, abdomen, piept și coaste.

Nu se știe exact cum Timothy și Tina Hauschultz sunt înrudiți cu Ethan, dar sunt trecuți în acte ca tutori legali. Fiul cuplului a fost acuzat de crimă prin imprudență, iar Timothy, 48 de ani, a fost acuzat de crimă și de îndemnarea unui copil de a comite o crimă. Tina, 35 de ani, este acuzată că de faptul că nu a împiedicat rănirea corporală și că a contribui, în mod deliberat, la uciderea lui Ethan, scrie libertatea.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4164 secunde