Mai multe ştiri online:

CAZ INCREDIBIL! Pescărușii au băut alcoolul abandonat pe plajă: "Unele dintre păsări au fost găsite clătinându-se"

Ştire online publicată Vineri, 06 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Zeci de pescăruși au fost salvați de Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii față de Animale (RSPCA) după ce au băut din alcoolul abandonat pe plaje din Marea Britanie, scrie The Telegraph, citat de News.ro.


Centrul din West Hatch (Taunton, Somerset) a avertizat că în doar două săptămâni au fost înregistrate aproximativ 30 de cazuri.

Una dintre teorii este aceea că pescărușii beau din alcoolul rămas pe plajele din sud-vest și sunt apoi prea amețiți să mai meargă sau să zboare.

Este, de asemenea, posibil ca pescărușii să fi mâncat produse din zona fabricii de bere. Veterinarul David Couper a declarat că situația este una „foarte neobișnuită”.

„Anul trecut, am avut două cazuri izolate, dar anul acesta au fost o mulțime la est de Devon, Dorset și Somerset. Unele dintre păsări au fost găsite inconștiente sau clătinându-se și toate miroseau a alcool”, a spus el.

Medicul a adăugat că păsările arătau „groaznic”, iar unele chiar au murit.

„Altele și-au revenit după o zi de odihnă și rehidratare. Părea să fi ingerat un tip de cereale - posibil de la fabrica de bere - care le-a îmbătat. Dar este ciudat pentru că anchetele au demonstrat că aceste produse ar trebui să aibă mici urme de alcool după ce a fost extras”.

O echipă de șase pompieri a fost chemată pentru a salva un pescăruș care avea un comportament neobișnuit pe un acoperiș, însă până la sosirea lor el a căzut și zăcea agitându-și capul. Șeful echipei a povestit că pasărea a încercat apoi să zboare, dar nu a reușit. „A regurgitat pe mine și mirosea a bere”.

Localnicii din Lyme Regis cred că pescărușii beau berea rămasă pe plajă.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7273 secunde