Caz cutremurător. Un student la jurnalism a fost bătut până la moarte, pentru "blasfemie"

731
3
Caz cutremurător. Un student la jurnalism a fost bătut până la moarte, pentru

Articole recomandate

Un student pakistanez a fost bătut joi până la moarte, de mai mulți colegi de-ai săi, într-un campus universitar, după ce a fost acuzat că ar avea opinii blasfemiatoare. Cel puțin 10 persoane au fost arestate, potrivit autorităților locale.


Mashal Khan a fost dezbrăcat și bătut de o mulțime furioasă de studenți, care strigau strigând "Allahu Akbar!". "A fost bătut cu pumnii, dar și cu bastoane și cărămizi", a spus Niaz Saeed, un oficial al poliției, pentru AFP, adăugând că peste o sută de oameni - în mod considerabil mai mulți decât numărul celor arestați- au fost implicați în atac.




Surse din cadrul universității a declarat presei locale că studentul a fost, de asemenea, dezbrăcat și împușcat, însă acest lucru nu a fost confirmată de către funcționari. Incidentul a avut loc într-un campus universitar din orașul Mardan, din nordul Pakistanului.

Reuters relatează că Mashal Khan a fost bătut după ce a scris pe rețelele social media posturi care au fost considerate blasfemiatoare. Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru AFP că incidentul nu ar fi fost generat de aceste posturi, ci ar fi izbucnit după ce Khan a intrat într-o dezbatere religioasă foarte aprinsă. Opiniile sale i-au înfuriat atât de tare pe colegi, încât profesorii au fost nevoiți să-l ascundă pe Khan într-o cameră, pentru siguranța sa. Studenții furioși au atacat însă camera și au spart ușa, capturându-l pe Khan.

Șeful poliției locale, Mohammad Alam Shinwari, a declarat că, după ce l-au ucis, studenții au vrut să ardă trupul lui Khan. AFP, citând surse universitare, relatează ca el a fost aruncat de la etajul 2 după ce a fost ucis.





Comentează știrea

Paul
14 aprilie 2017
Mutantii nu au religie

Salbatici care nu au nimic in comun cu nici o religie. In numele asa ziselor religii se dezlantuiesc niste mutant,in toata lumea. Si in Romania asa zisii crestini isi violeaza fiicele,isi ucid parintii si fratii ori vecinii,dar halesc miel de Pasti,se matolesc de Craciun,e bine? Cei din Pakistan au reprezentanti genetici in Romania,tiganii cu care ne falim in toata lumea,ca ne-au adus mare renume.

Bogdan
14 aprilie 2017
mutantii si primele mutari

Din primele mutari ale mutantilor sunt si amestecurile, mai mult sau mai putin voite,intre Viata Iubirii adusa de IISUS HRISTOS si religia al carei rai este pilaful..

sevinci
17 aprilie 2017
islamul este religia paci

Fiți toleranti cu arabii pt ca vor deveni majoritari in Europa

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2084 secunde