CAZ CUTREMURĂTOR ÎN ITALIA! Un lider al mafiei a încercat să ardă de vii șase români, printre care doi copii

833
1
CAZ CUTREMURĂTOR ÎN ITALIA! Un lider al mafiei a încercat să ardă de vii șase români, printre care doi copii - vigilidelfuoco222-1521717929.jpg

Articole recomandate

Un lider al mafiei italiene 'Ndrangheta a fost arestat și acuzat de tentativă de crimă pentru că luna trecută a dat foc unei case din vecini în care locuiau șase români.


Potrivit poliției italiene, mafiotul nu a fost niciodată mulțumit de cei care s-au mutat lângă el și i-a amenințat adesea să se plece.

Anchetatorii spun că liderul 'Ndrangheta a vrut să-și omoare vecinii. La 27 februarie, bărbatul de 68 de ani a umplut o canistră cu benzină, s-a dus la casa unde se aflau românii, a stropit totul în jur și a dat foc. Cei șase celebrau o zi de naștere când au văzut flăcările și au sărit pe geam ca să scape cu viață.

Totuși, presa italiană a notat că grupul de români erau de fapt persoane fără adăpost, care ocupaseră abuziv casa părăsită de lângă locuința mafiotului.






Comentează știrea

Cristi
22 martie 2018
Aiurea !

Niste bronzati mioritici ocupa ilegal o locuinta si fac viata imposibila celor din vecini . Nu muncesc , nu fac vreo activitate sociala civilizata , doar fura , fac mizerie si zgomote enervante zi-noapte . Cine nu i-ar extermina cu draga inima ? Italianul - mafiot , sau nu - ar trebui decorat de catre presedintele republicii ! Punctum !

Pagina a fost generata in 0.5318 secunde