Carina Țurcan rămâne în arest la Lefortovo, sub acuzația de spionaj

155
Carina Țurcan rămâne în arest la Lefortovo, sub acuzația de spionaj - carina-1530274366.jpg

Articole recomandate

Tribunalul municipiului Moscova a respins apelul avocatului Carinei Țurcan, fostă membră în consiliul de administrație al companiei energetice ruse Inter RAO, acuzată de spionaj, de a i se modifica încadrarea juridică în una mai ușoară, informează agenția de presă RIA Novosti.

Astfel, Carina Țurcan rămâne încarcerată la închisoarea Lefortovo, termenul stabilit de tribunal fiind 13 august. Ședința de joi a avut loc cu ușile închise, dosarul ei fiind analizat în condiții de strictă confidențialitate.

Inițial, se anunțase că re-cursul său împotriva încarcerării la Lefortovo va fi examinat în regim de videoconferință chiar din închisoare, dar ulterior s-a decis ca Țurcan să fie adusă totuși la tribunal.

Avocatul ei a subliniat că Țurcan nu-și recunoaște vina și că "nu înțelege ce anume a făcut" pentru a fi acuzată de spionaj. "Ea consideră dosarul penal deschis împotriva ei drept o tentativă de a fi înlăturată din funcție din cauza principialității și incoruptibilității sale", a afirmat avocatul Dmitri Țuprik.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4195 secunde