Care este bilanțul victimelor incendiului din nordul Californiei

215
Care este bilanțul victimelor incendiului  din nordul Californiei - bilantulvictimelor-1542637172.jpg

Articole recomandate

Numărul victimelor incendiului Camp Fire din nordul Californiei a ajuns la 76 de morți, conform informațiilor oferite de biroul șerifului din Butte County, transmite DPA.

Meteorologii americani au anunțat ploaie în zonele devastate de incendii din nordul Californiei, în timp ce echipele de intervenție continuă căutarea persoanelor date dispărute, transmite Reuters.

Echipele de salvare au descoperit sâmbătă încă cinci cadavre. În total, 1.276 de persoane au fost date dispărute, cu 265 mai multe decât vineri.

Incendiul devastator Camp Fire a cuprins circa 55.800 de hectare și este controlat în proporție de 35%, a raportat în cadrul conferinței Departamentul forestier și de protecție împotriva incendiilor din California (Cal Fire).

Camp Fire a devenit cel mai teribil din California, întrecând în amploare incendiul Griffith Park din comitatul Los Angeles, care a provocat decesul a 29 de persoane în anul 1933. În total, 10.321 de proprietăți au fost distruse de flăcări, au precizat autoritățile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7803 secunde