€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

Campanie inedită: "Mi-e rușine cu premierul meu"

Ştire online publicată Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
O sută de panouri publicitate cu portrete ale unor diverse persoane, cu numele acestora și inscripția "Mi-e rușine cu premierul meu" au apărut pe străzile din Cehia. Este vorba de o inițiativă publicitară prin care este criticat premierul Andrej Babis, pentru implicarea sa în câteva afaceri controversate, scrie news.ro.

Babis, în vârstă de 64 de ani, a respins aceste acuzații și a denunțat o "campanie de defăimare", potrivit AFP.

El a fost pus sub acuzare într-un caz de deturnare de fonduri europene, datând din perioada 2007-2008. Detractorii lui îi reproșează și conflicte de interese, dar și presupusa colaborare cu poliția secretă comunistă StB înainte de 1989.

"Nivelul de rușine cauzat de premier este atât de ridicat încât necesită o reacție", a declarat Jaroslav Polacek, proprietarul agenției de publicitate PRodukujeme, organizatoare a campaniei.

Orice persoană care îl critică pe Babis se poate fotografia și apoi poate apărea pe un mare panou publicitar în schimbul sumei de 175 de euro.

Este o campanie similară cu cea lansată în 2005 contra premierului social-democrat Stanislav Gross (1969-2015), care se confrunta atunci cu dezvăuiri privind originea îndoielnică abanilor prin care și-a cumpărat apartamentul.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7253 secunde