Cadavrul unui bărbat necunoscut, scos din apa mării, la Mamaia

286
Polițiștii constănțeni încearcă să afle identitatea unui bărbat al cărui cadavru a fost găsit, ieri, în apele mării, lângă un dig de la intrarea în stațiunea Mamaia.
Corpul bărbatului a fost descoperit de câțiva pescari aflați pe un dig din spatele hotelului Parc, plutind în apa mării, printre stabilopozi.
Ei au alertat autoritățile, prin Serviciul 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii din stațiunea Mamaia și un echipaj SMURD. Medicii care au cercetat corpul bărbatului au apreciat că acesta se afla în apele mării de cel puțin 12 ore.
Oamenii legii nu exclud varianta unui accident sau a unei sinucideri, însă iau în calcul și o posibilă crimă. Totuși, cei care vor stabili cu exactitate cum a murit bărbatul vor fi cei de la medicina legală.
Oricum, un lucru este clar: bărbatul nu se afla pe dig la pescuit, pentru că nu a fost găsită nicio undiță abandonată în zonă.
Polițiștii susțin că pe trupul omului au fost găsite răni, dar care ar fi putut fi produse de lovirea corpului de stabilopozi.
Cadavrul bărbatului, în vârstă de aproximativ 45 - 50 de ani, a fost dus la morga Cimitirului Central Constanța, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.
Pe de altă parte, în cursul zilei de ieri, Gabriela Cristea s-a prezentat la Poliție și a anunțat oamenii legii că soțul ei, Petre Cristea, de 55 de ani, a plecat de-acasă de trei zile și nu s-a mai întors.
Potrivit anchetatorilor, după semnalmentele prezentate de femeie, este posibil să fie vorba chiar de bărbatul găsit mort printre stabilopozi.
La închiderea ediției, anchetatorii o așteptau pe femeia bărbatului dat dispărut să identifice cadavrul găsit pe faleză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9142 secunde