Brexit. Negocierile dintre conservatori și laburiști, pe cale să se încheie fără acord

198
Brexit. Negocierile dintre conservatori și laburiști, pe cale să se încheie fără acord - brexit-1558123133.jpg

Articole recomandate

Negocierile cu privire la Brexit dintre Partidul Conservator condus de Theresa May și cel Laburist aflat în opoziție sunt pe cale să se încheie fără un acord, informează BBC. 


Theresa May și liderul laburist Jeremy Corbyn vor demara acum a doua fază, ce vizează ajungerea la o înțelegere asupra unui vot în parlament care să ducă la un consens. 


May a anunțat, la 2 aprilie, că va demara negocierile cu laburiștii, însă cele două partide au eșuat în a conveni asupra unor chestiuni majore, printre care cererea Partidului Laburist pentru o uniune vamală post-Brexit. 


Theresa May a acceptat, joi, să stabilească o agendă pentru retragerea sa, la începutul lui iunie, după ultima încercare de a trece prin Parlament acordul pe care ea l-a încheiat cu Bruxellesul și care a fost respins deja de trei ori. 
La aproape trei ani de când Marea Britanie a votat pentru ieșirea din UE în urma unui referendum cu rezultat șocant, este în continuare neclar cum, când și dacă insula va părăsi într-adevăr UE, la care a aderat în 1973. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4057 secunde