Brad Pitt, implicat într-un accident de mașină

186
Brad Pitt, implicat într-un accident de mașină - brad-1518109193.jpg

Articole recomandate

Actorul american Brad Pitt a fost implicat într-un accident de mașină, luni, în Los Angeles, scrie Daily Mail, citat de News.ro.


Brad Pitt, în vârstă de 54 de ani, a lovit cu mașina sa Tesla o altă mașină, Nissan Altima, care apoi a lovit un automobil Kia Soul. Toate cele trei autovehicule au putut părăsi locul accidentului și nu au fost victime.


Actorul a fost surprins în fotografii schimbând calm informații cu ceilalți doi șoferi și fotografiind daunele produse. Ceilalți doi șoferi apar în imagini zâmbind în timp ce dau mâna cu actorul.


Potrivit unei surse a publicației US Weekly, după despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt își petrece mult timp în locuința lui, pentru că această reprezintă "sanctuarul său, în care își găsește pacea".


Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit pe 15 septembrie, iar actrița americană a depus actele de divorț pe 19 septembrie. Cei doi actori americani și-au început relația în 2004 și s-au căsătorit în 2014, având împreună șase copii, dintre care trei adoptați - Maddox, în vârstă de 16 ani, Pax, 14 ani, Zahara, 13 ani, și trei biologici - Shiloh, 11 ani, și gemenii în vârstă de 9 ani Knox și Vivienne.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9738 secunde