Boeing 787 Dreamliner are probleme: scurgeri de carburanți provocate de erori de fabricație

605
Boeing 787 Dreamliner are probleme: scurgeri de carburanți provocate de erori de fabricație - boeing-1354797384.jpg

Articole recomandate

Administrația Federală pentru Aviație din Statele Unite a ordonat verificarea tuturor aeronavelor Boeing 787 Dreamliner, după două cazuri de scurgeri de carburanți provocate de erori de fabricație. Directiva este prima de acest fel de la intrarea în serviciu a avioanelor 787, în 2011, relatează Bloomberg. 


Japan Airlines și All Nippon Airways au anunțat deja că au reparat avioanele 787 din flota lor, din cauza acestei probleme.

Scurgerile de carburant, atribuite unui montaj incorect al unor elemente de susținere a motoarelor, ar putea duce la rămânerea avionului fără combustibil, la pierderea de putere a motoarelor sau la un incendiu, potrivit autorității americane pentru aviație.

Boeing a recomandat la rândul său companiilor aviatice să verifice aeronavele în termen de șapte zile. Producătorul american de avioane a livrat până în prezent 33 de aparate 787 Dreamliner.

"Circa jumătate din avioanele 787 au fost verificate, iar Boeing ia măsurile necesare pentru a asigura montarea corectă a avioanelor", a declarat Lori Gunter, purtător de cuvânt al grupului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6226 secunde