Blocuri fără căldură în București. Locatarii sunt revoltați

257
Blocuri fără căldură în București. Locatarii sunt revoltați - caldura-1633712881.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Fundeni a rămas fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii la rețeaua de termoficare. Problema pare să fi fost rezolvată, însă în aceeași situație sunt acum zeci de blocuri din mai multe cartiere din Capitală. Locatarii sunt vaccinați, mai ales că temperaturile scad și mai mult în următoarele zile.


Potrivit Antena3.ro, zeci de blocuri din cartierele Tei, Colentina și Fundeni nu au apă caldă și căldură. Termoenergetica a anunțat faptul că noaptea trecută au început probele pentru furnizarea căldurii, însă nu se știe exact când vor fi rezolvate problemele rețelei de termoficare.

"Sunt foarte multe blocuri care nu au deschise vanele de la subsol și odată cu aceste manevre tehnice evident că apar probleme punctuale pe care le vom remedia. Sperăm să putem respecta acele termene. Uneori, în momentul în care intrăm pe lucrarea respectivă, după ce se sapă, vedem că sunt probleme nu doar pe metrul respectiv, ci și alți câțiva metri adiacenți și atunci e nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a schimba întregul tronson ", a declarat, pentru Antena 3, Claudiu Crețu, Administrator Termoenergetica.

Nicușor Dan și-a axat întreaga campanie electorală pe problemele sistemului de termoficare, a venit cu soluții, a arătat cu degetul către fostele administrații și a promis că a doua zi după preluarea mandatului toți bucureștenii vor avea apă caldă. Minunea nu s-a întâmplat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Aprilie 2021
Stire din Social : Cum va fi vremea pe litoral
Pagina a fost generata in 0.5636 secunde