Bill Clinton clarifică afirmațiile despre "scandalul Lewinsky"

164
Bill Clinton clarifică afirmațiile despre

Articole recomandate

Fostul președinte american Bill Clinton a încercat să clarifice declarațiile făcute într-un interviu anterior cu privire la scandalul Monica Lewinsky și mișcarea #MeToo, prin care și-a atras critici virulente, transmite DPA. 


Bill Clinton a afirmat că i-a prezentat scuze fostei stagiare la Casa Albă cu care a avut o relație sexuală care a condus la procedura de suspendare a sa în 1998. Într-un interviu acordat postului NBC News, fostul președinte declarase că nu a vorbit niciodată cu Monica Lewinsky. 


"Am spus atunci, o spun acum. Mi-am cerut scuze față de familia mea, față de Monica Lewinsky și familia ei și față de poporul american înaintea unei comisii de miniștri la Casa Albă, despre care s-a relatat pe larg", a spus Clinton, cu ocazia unui turneu de promovare a cărții sale, la New York. 


Fostul președinte a mai afirmat că sprijină mișcarea #MeToo, despre care a spus că este mult întârziată, și că a "încercat să o sprijine prin deciziile și politicile pe care le-am propus". 


Întrebat anterior în interviul pentru NBC dacă îi datorează scuze Monicăi Lewinsky, Clinton a răspuns: "Nu. Nu am vorbit niciodată cu ea. Dar am spus public nu doar o dată că îmi pare rău. Este foarte diferit. Scuzele au fost publice". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6926 secunde