Bilanțul atacului din Strasbourg a crescut la cinci morți

201
Bilanțul atacului din Strasbourg a crescut la cinci morți - unnoubilant-1545055844.jpg

Articole recomandate

Bilanțul atacului terorist de la Strasbourg, de săptămâna trecută, a ajuns la cinci morți, după ce unul dintre cei răniți grav a decedat, în spital.

Este vorba de un jurnalist de origine poloneză în vârstă de 36 de ani, care se afla de 20 de ani în Franța. Bărbatul era corespondent acreditat la Parlamentul European.

Președintele legislativului de la Strasbourg, Antonio Tajani, a transmis condoleanțe și a dat asigurări că lupta împotriva terorismului va continua.

11 persoane rănite în atacul de marți seară sunt în continuare în spital.

Teroristul, un tânăr de 29 de ani născut la Strasbourg pe nume Chérif Chekatt, a fost ucis de poliție joi seară, pe o stradă din cartierul său, după 48 de ore de căutări. Cele cinci victime ale atacului de la Strasbourg sunt:

Barto Pedro Orent-Niedzielski a murit duminică, după cinci zile în comă. Familia l-a ținut în viață pe jurnalist cu ajutorul aparaturii medicale, pentru ca apropiații să poată să-și ia rămas bun.

Kamal Naghchband era un mecanic originar din Afganistan, tatăl a trei copii. A vizitat târgul de Crăciun împreună cu familia și a fost împușcat în cap.

Anupong Suebsamarn, în vârstă de 45 de ani, din Tailanda. Era în vacanță cu soția.

Antonio Megalizzi, un jurnalist de 29 de ani din Italia. A fost rănit grav și a murit la trei zile după atac.

Cea de-a cincea victimă este un fost angajat din domeniul bancar, în vârstă de 61 de ani, din Strasbourg.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6914 secunde