Mai multe ştiri online:

Beijingul denunță amestecul Uniunii Europene în afacerile interne chineze

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
China a denunțat, ieri, ceea ce a numit „o ingerință” a Uniunii Europene în problemele din Hong Kong, după ce Bruxellesul a criticat proiectul de lege care ar permite extrădarea suspecților din fosta colonie britanică spre China continentală, informează AFP. 


Proiectul noii legi, a cărui dezbatere în a doua lectură a fost, miercuri, amânat sine die de legislativul din Hong Kong, a atras critici din partea țărilor occidentale, care pun sub semnul întrebării justiția chineză, una opacă și profund politizată, și cred că această reformă va afecta negativ imaginea internațională și atractivitatea teritoriului semiautonom. 


„Nicio țară, nicio organizație și niciun individ nu au dreptul de a se amesteca în afacerile Hong Kong-ului care sunt exclusiv afaceri interne chineze”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe de la Beijing, Geng Shuang. 


Reprezentantul diplomației chineze, citat de Reuters, a subliniat că guvernul central de la Beijing condamnă comportamentul violent al demonstranților din Hong Kong și susține administrația locală. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7984 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8403 secunde