€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Beijingul califică drept ridicole acuzațiile vicepreședintelui american Mike Pence

Ştire online publicată Sâmbătă, 06 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
China a respins, vineri, acuzațiile formulate de vicepreședintele american Mike Pence, conform cărora Beijingul a încercat să submineze administrația președintelui Donald Trump amestecându-se în alegeri și în probleme interne ale SUA, informează DPA.

„Acestea nu sunt altceva decât afirmații făcute pe baza unor zvonuri, făcând confuzie între ceea ce este drept și ceea ce este greșit și făcând din țânțar armăsar. Partea chineză se opune cu tărie acestui lucru”, a declarat, vineri, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe chinez, Hua Chunying.

Hua a declarat, de asemenea, că Beijingul își va menține politica de non-ingerință în afacerile altor state, criticând în același timp SUA, care „timp de decenii s-au amestecat în mod deschis și pe ascuns în politica internă a altor țări”.

„Este absolut ridicol pentru partea americană să stigmatizeze schimburile sale normale și cooperarea cu China, acuzând China că se amestecă în treburile sale interne și în alegeri”, a spus Hua. „China a urmat întotdeauna principiul de non-ingerință în treburile interne ale altora și nu avem niciun interes în a ne amesteca în problemele interne și în alegerile din SUA”, a punctat ea. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8478 secunde