Baronul drogurilor, interviu exclusiv cu actorul Sean Penn

168
Baronul drogurilor, interviu exclusiv cu actorul Sean Penn - -1452417709.jpg

Articole recomandate

El Chapo Guzman, baronul drogurilor din Mexic, s-a întors în închisoarea de maximă securitate din care a evadat în iulie 2015, dar nu va petrece prea mult timp acolo, deoarece autoritățile mexicane au început procedurile pentru extrădarea sa în Statele Unite.

00 / 0-1



Între timp, o informație surprinzătoare a apărut azi în revista Rolling Stone. Cu câteva luni înainte de a fi capturat, chiar în timp ce era urmărit de autoritățile din Mexic și SUA, baronul drogurilor a acordat un interviu în exclusivitate actorului american Sean Penn, primul în mai bine de 20 de ani.

Un fragment a apărut deja pe pagina electronică a revistei. De asemenea, surse guvernamentale mexicane, citate de Reuters, spun că autoritățile au supravegheat tot demersul și că acest interviu a unul dintre factorii care au dus la capturarea lui El Chapo.

Chiar în timp ce era urmărit internațional, Joaquin "El Chapo" Guzman s-a întâlnit în secret cu Sean Penn, undeva în jungla mexicană. Întrevederea a fost aranjată de o actriță mexicană care se ocupa de realizarea unui film despre viața lui El Chapo. Sean Penn știa de proiect și a vrut să vadă dacă poate obține un interviu. După luni de negocieri, șeful cartelului Sinaloa a fost de acord că vorbească cu actorul american deși era conștient că este urmărit internațional.

Sean Penn a povestit pentru revista Rolling Stone că a zburat de la Los Angeles în Mexic cu un avion privat. După aterizare, actorul și echipa sa au fost preluați chiar de oamenii lui El Chapo și duși în secret, cu avioane și mașini blindate, până la ascunzătoarea din junglă, o călătorie de 14 ore. Baronul drogurilor și Sean Penn au vorbit mai multe ore și au stabilit să facă interviul după 8 zile. Acunzătoarea a fost atacată de trupele mexicane, așa că El Chapo și-a înregistrat răspunsurile și i le-a trimis lui Sean Penn pe internet, scrie digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4681 secunde