Barack Obama, în pericol? Alfă de ce

338
Barack Obama, în pericol? Alfă de ce - barackobama-1321790472.jpg
Un document secret care conținea informații despre traseul președintelui SUA și măsurile luate pentru protejarea acestuia în cursul vizitei în Australia a fost pierdut de Guvernul australian, fiind găsit de un jurnalist.

Documentul secret de 125 de pagini, intitulat "Programul general și măsurile de securitate", a fost găsit de un jurnalist de la ziarul The Age pe o stradă din Canberra, la 100 de metri de intrarea în Parlamentul australian. Barack Obama a efectuat o vizită de 28 de ore în Australia, care s-a încheiat joi, anunțând trimiterea de trupe americane la baze din această țară, informează site-ul TMNews, afiliat CNN.

Potrivit presei australiene, pe documentul pierdut scrie clar că informațiile conținute "nu pot fi dezvăluite, direct sau indirect, persoanelor neautorizate".

Documentul descrie în amănunt programul vizitei lui Barack Obama, fiind oferite inclusiv detalii precum pe ce ușă a limuzinei urma să coboare președintele SUA. În plus, sunt și numerele de telefon ale unor oficiali de rang înalt americani și australieni.

Guvernul australian a declanșat o investigație în acest caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Atentat la viața președintelui Obama?
Pagina a fost generata in 0.2376 secunde