Barack Obama a ajuns în Hawaii, unde își va petrece sărbătorile de iarnă

73
Barack Obama a ajuns în Hawaii, unde își va petrece sărbătorile de iarnă - barackobama-1387641816.jpg

Articole recomandate

Președintele american, Barack Obama, a ajuns seara trecută în Hawaii, statul său natal, unde va petrece alături de familie cele aproximativ 15 zile de vacanță, după un an 2013 deosebit de dificil la Casa Albă, relatează AFP, potrivit Realitatea.net.
Avionul prezidențial a aterizat în Honolulu vineri, la ora 23.30 (sâmbătă, 11.30 ora României), iar familia Obama a fost întâmpinată de amiralul Samuel Locklear, care conduce comandamentul armatei americane în Pacific, de guvernatorul statului Neil Abercrombie și de primarul din Honolulu Kirk Caldwell.

După aproximativ 50 de minute, familia Obama - președintele, soția sa Michelle și cele două fiice Malia și Sasha - au ajuns la casa închiriată pentru acest sejur.

Președintele american și-a încheiat anul politic cu o conferință de presă la Casa Albă, susținută cu câteva ore înainte de plecare.

Cu o înfrângere în planul politicii externe, cu rezultate parlamentare scheletice și umilință în legătură cu reforma sănătății, Barack Obama a preferat să treacă peste bilanțul unui an 2013 dificil și să afirme că speră într-o evoluție pentru Statele Unite în 2014.

"La sfârșitul anului este întotdeauna un moment bun pentru a reflecta la ceea ce ar putea fi mai bine anul viitor", a adăugat el. "Sunt sigur că voi avea idei mai bune după câteva zile de somn și soare".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Actual : Angela Merkel compară NSA cu STASI
Pagina a fost generata in 0.5581 secunde