€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

BAFTA 2019. Marele câștigător al galei

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Decernate duminică seară, premiile BAFTA au confirmat, din nou, favoriții la Oscaruri. Deloc suprinzător, juriul Academiei britanice de film a preferat o peliculă despre viața și intrigile de la curtea regală a Angliei. "The Favourite" a luat 7 trofee. "Roma", drama mexicanului Alfonso Cuaron, a fost declarat cel mai bun film și cel mai bun film străin. Iar Rami Malek și-a completat colecția de premii obținute cu rolul lui Freddie Mercury.

The Favourite s-a plasat foarte bine în cursa pentru Oscaruri, cu un succes la Premiile Academiei Britanice de Film. Pelicula, care explorează conflictul dintre două verișoare care se luptă pentru a deveni favorita Reginei Anne a Marii Britanii, a luat șapte trofee BAFTA. Regizată de grecul Iorgos Lantimos, The Favourite a câștigat premiile pentru decor, costume, coafură, machiaj și scenariu. De asemenea, Olivia Colman, care o joacă pe suverana britanică, și Rachel Weisz, care interpretează rolul uneia dintre verișoare, au obținut trofee pentru interpretările lor.


Olivia Colman, laureată BAFTA: Către ceilalți nominalizați, să fiu alături de voi este o onoare extraordinară. Cred că toți ați făcut o muncă foarte frumoase. Tremur toată, îmi pare rău. Nici nu pot să citesc.

Yorgos Lanthimos, regizor The Favourite: Filmul este în lucru de 20 de ani, eu am contribuit în ultimii 10. Bineînțeles, de cele trei doamne principale nu puteam să fiu mai mândru.

Drama Roma, alt mare favorit pentru Oscaruri, a luat trofeele BAFTA pentru regie și cel mai bun film. Scenariul este inspirat din viața regizorului Alfonso Cuaron în Ciudad de Mexico, în anii 70. Pelicula urmărește viața a două menajere care locuiesc în casa familiei pentru care lucrează.

Alfonso Cuaron, regizor Roma: Să vezi un film despre servitori indigeni apreciat în acest fel, în timp ce frica și furia propun să ne divizeze, înseamnă enorm pentru mine. Retragerea într-o lume a separării și izolării nu este o soluție pentru nimic.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8552 secunde