Avionul rusesc care s-a prăbușit lângă Moscova a explodat la contactul cu solul

167
1
Avionul rusesc care s-a prăbușit lângă Moscova a explodat la contactul cu solul - rusia-1518445362.jpg

Articole recomandate

Avionul rusesc care s-a prăbușit în regiunea Moscovei la sfârșitul săptămânii trecute a explodat când a atins solul, au anunțat luni serviciile federale ruse de investigație, informează dpa.


Avionul era intact când s-a prăbușit și nu a existat niciun incendiu înainte de aceasta la bord, a precizat Comitetul de Investigație într-un comunicat, adăugând că peste o sută de persoane lucrează la acest caz, potrivit Agerpres.


Toate cele 71 de persoane aflate la bord au murit. Accidentul este primul al acestui tip de avion în timpul unui zbor comercial și cu cel mai mare număr de victime în ultimul an de zile.


Autoritățile suspectează că prăbușirea aparatului a fost provocată de o eroare umană, de o problemă tehnică sau de complicații cauzate de vremea rea. Săptămâna trecută, Moscova a fost lovită de cele mai importante căderi de zăpadă din acest secol.


Avionul companiei Saratov Airlines se îndrepta duminică spre orașul Orsk, lângă frontiera Rusiei cu Kazahstanul, când s-a prăbușit doar la câteva minute după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova.


Avionul, un Antonov-148 asamblat în Rusia, avea o vechime de numai opt ani. Uzinele ucraineană și rusă unde se fabrică acest tip de aparat au promis că vor declanșa o investigație.


Autoritățile au dat publicității lista victimelor. În accident au murit 65 de pasageri și șase membri ai echipajului. Trei dintre pasageri sunt cetățeni străini: un elvețian, un kazah și un azer.


Președintele rus Vladimir Putin a exprimat condoleanțe concetățenilor săi care și-au pierdut rude sau prieteni în acest accident. Luni, pe teritoriul Rusiei a fost decretată zi de doliu.


Comentează știrea

costy
12 februarie 2018
Cel mai important moment este acum!

Recrutam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.683 secunde