AVION PRĂBUȘIT! Cinci oameni, printre care un tată și fiicele sale, și-au pierdut viața

341
AVION PRĂBUȘIT! Cinci oameni, printre care un tată și fiicele sale, și-au pierdut viața - 25xpcrash1master768-1514215176.jpg

Articole recomandate

Cel puțin cinci persoane au murit, după ce un avion cu două motoare s-a prăbușit pe un aeroport din Florida. Cauza accidentului este încă necunoscută, notează The Sun.

Printre persoanele care și-au pierdut viața se numără pilotul John Shannon, în vârstă de 70 de ani, precum și fiicele acestuia – Olivia (24 de ani) și Victoria (26 de ani).


Totodată, soțul victimei și un alt prieten al familiei și-au pierdut viața în urma impactului. Avionul s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, cel mai probabil din cauza condițiilor meteorologice – în zonă era ceață densă.

Accidentul a avut loc la aeroportul Bartow Municipal, aflat în apropiere de Tampa Bay și care a fost anterior folosit ca o bază a forțelor aeriene americane.

Patru persoane au murit, în urma impactului. Mai multe echipaje au intervenit la fața locului, iar autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cauza accidentului. Se pare că în zonă vizibilitatea era redusă, din cauza ceții dense. Aeronava s-a prăbușit chiar lângă pista de aterizare, scrie libertatea.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1087 secunde