Avion dispărut / Dovezi clare care îl incriminează pe căpitan

147
Avion dispărut / Dovezi clare care îl incriminează pe căpitan - 140310malaysianairlinesjsw229p2c-1403521688.jpg

Articole recomandate

Căpitanul zborului 370, al Malaysia Airlines, dispărut pe 8 martie în sud-estul Asiei, este considerat, mai nou, principalul suspect în acest caz. Poliția a găsit dovezi clare care îl incriminează pe căpitanul Zaharie Shah, în vârstă de 53 de ani.

La mai bine de trei luni de la dispariția aeronavei, anchetatorii au descoperit în casa pilotului dovezi zdrobitoare care duc la ipoteza că el este principalul vinovat de acest "mister" aviatic, scrie Libertatea.ro.

La locuința lui Shah a fost găsit un simulator de zbor de la care, ultima dată, s-au făcut exerciții de zbor deasupra Oceanului Indian și de aterizare pe o insulă. Deși datele fuseseră inițial șterse de pe computerul simulatorului, acestea au fost recuperate de către specialiști.

Zaharie, tată a trei copii, nu stabilise, anterior cursei de pe 8 martie, nicio legătură cu alte persoane decât cu colegii săi de zbor, printre care și copilotul Fariq Hamid. De asemenea, ancheta evidențiază și faptul că pilotul trecea printr-o perioadă cu tensiuni familiale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2775 secunde