Avertisment pentru cetățenii care călătoresc în Rusia: risc de hărțuire

148
Avertisment pentru cetățenii care călătoresc în Rusia:  risc de hărțuire - avertisment-1522674824.jpg

Articole recomandate

Australienii care călătoresc în Rusia au fost avertizați în legătură cu riscul de hărțuire din cauza "unei intensificări a tensiunilor politice", cu cel puțin trei luni înainte de deplasările anticipate ale suporterilor în această țară pentru Campionatul Mondial de fotbal ce se va desfășura în perioada 14 iunie - 15 iulie, transmite AFP.

Sfaturile oficiale de călătorie pentru Rusia ale guvernului australian au fost actualizate duminică pentru a avertiza asupra eventualelor represalii împotriva occidentalilor și a încuraja călătorii să exercite un "grad ridicat de prudență".

"Din cauza tensiunilor politice accentuate, trebuie să fiți conștienți de posibilitatea unui sentiment sau a unei hărțuiri anti-occidentale", se spune în sfatul de călătorie.

Se mai precizează că guvernul nu are informații despre dificultăți sporite pentru australienii care călătoresc în Rusia, dar se menționează că oamenii ar trebui să urmărească îndeaproape situația de securitate și politică și actualizările sfaturilor de călătorie.

"Rămâneți vigilenți, evitați orice proteste sau demonstrații și evitați să comentați public despre evoluțiile politice", sfătuiește guvernul australian. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5306 secunde