Mai multe ştiri online:

Avarie RAJA. Presiuni scăzute la apă în localitățile Lazu, Agigea și Eforie Nord

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe DN 39 vis-a-vis de Petrom, RAJA Constanta este nevoită să furnizeze apă cu presiuni scăzute, până în jurul prânzului.
„Deoarece debitul prin această conductă este foarte mare, echipele de intervenție sunt obligate să reducă presiunea apei, astfel încât să efectueze lucrarea în siguranță”, explică reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, până în jurul orei 15, consumatorii din localitățile Lazu, Agigea și Eforie Nord vor avea apă cu presiuni scăzute.
„Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța fac tot posibilul pentru remedierea avariei și pentru reluarea furnizării de apă în parametrii optimi”, mai spun cei de la RAJA.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8362 secunde