€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Autoritățile ruse l-au eliberat pe opozantul Aleksei Navalnîi

Ştire online publicată Marţi, 30 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Autoritățile ruse l-au eliberat, ieri, pe Aleksei Navalnîi, un aprig critic al președintelui Vladimir Putin, după o scurtă reținere pentru organizarea unui protest neautorizat față de viitoarele alegeri prezidențiale, transmite agenția dpa.

Avocata lui Aleksei Navalnîi, Olga Mihailova, a spus că acesta, care a condus mulți ani mișcarea de protest împotriva corupției la nivel înalt, va trebui să rămână în contact cu autoritățile, a informat agenția de știri TASS, fără să dea alte detalii, menționează dpa.

Anterior, AFP a relatat că principalul oponent al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, a fost reținut, duminică, de poliție la Moscova, la câteva minute după ce s-a alăturat susținătorilor săi reuniți în capitala Rusiei pentru a protesta împotriva președintelui rus, Vladimir Putin.

„Tocmai m-au arestat. Nu are nicio importanță. Veniți pe Tverskaia. Nu veniți aici pentru mine, ci pentru voi și viitorul vostru”, a scris el pe o rețea de socializare, în timp ce câteva mii de persoane manifestau pe teritoriul Rusiei împotriva președintelui Putin.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7235 secunde