"Au venit extratereștrii". O lumină stranie i-a speriat pe americani, traficul aerian a fost întrerupt

326

Articole recomandate

Un adevărat spectacol de lumini albastre - provocat de explozia unui transformator la New York - a provocat cele mai nebune speculații pe Twitter în rândul turiștilor și locuitorilor, cărora nu le venea să creadă ce vedeau, relatează Franceinfo.

Incidentul a avut loc într-o centrală electrică aparținând companiei de electricitate ConEdison, în cartierul Astoria, situat în Queens, lângă Manhattan, joi, imediat după ora locală 21.00 (4.00, ora României).

O serie de lumini albastre au iluminat cerul capitalei financiare americane, declanșând foarte repede un val de mesaje pe Twitter care anunțau venirea extratereștrilor sau a unor supereroi.

"Au venit extratereștrii, știu că e adevărat, pentru că s-au oprit la Astoria imediat ce-au aterizat", a scris cu umor pe Twitter Joe Budden, un muzician.

"Cerul New Yorkului seamănă exact cu momentul în care Thanos a coborât pe Terra", a scris altul, Jeff Lowe, referindu-se la filmul Infinity War din saga Avengers.

"Oare alte persoane văd formele spectrale bizare care caută să-ți aspire sufletul?", a scris pe Twitter Eric Klinenberg, un socialog la New York University.


TRAFIC AERIAN ÎNTRERUPT

Până la urmă newyorkezii au trebuit să accepte o realitate prozaică.

"Nu sunt extratereștri", a reacționat Eric Phillips, un purtător de cuvânt al Primăriei New Yorkului, tot pe Twitter, ci doar "un transformator care a explodat la centrala ConEd în Queens".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
Stire din Actual : Regele Malaeziei a abdicat
Pagina a fost generata in 0.9937 secunde