Atenție! GREVĂ FEROVIARĂ până pe 19 iunie

115
Atenție! GREVĂ FEROVIARĂ până pe 19 iunie - grevatrenurigermaniadeutschebahn-1465629696.jpg

Articole recomandate

Sindicatul socialist al lucrătorilor feroviari din Belgia - CGSP a lansat un preaviz de grevă, începând cu data de 12 iunie și până în 19 iunie, informează Ministerul Afacerilor Externe.


Greva feroviarilor belgieni este programată a începe duminică, la ora 22:00.

Potrivit sursei citate, aripa francofonă a sindicatului a depus la HR Rail, angajatorul lucrătorilor feroviari, o înștiințare de prelungire a grevei până la data de 26 iunie 2016.

Având în vedere blocarea traficului feroviar la nivel național, circulația rutieră în Bruxelles și marile orașe se va face cu mare dificultate, menționează sursa citată.

Cetățenii români care intenționează să călătorească cu trenul în Regatul Belgiei se pot informa accesând pagina oficială Internet a SNCB — www.belgianrail.be/fr, paginile de Twitter și Facebook ale SNCB sau urmărind anunțurile din gări/stațiile feroviare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (disponibilă gratuit în "App Store" și "Google Play"), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.881 secunde