Atentatul de la Londra / Poliția nu a găsit legături între atacator și Statul Islamic

110
Atentatul de la Londra / Poliția nu a găsit legături între atacator și Statul Islamic - atacteroristinlondradeceaualeste-1490643792.jpg

Articole recomandate

Apar noi date în cazul atacului de la Londra. Poliția "nu a găsit nicio asociere" a autorului atentatului cu grupările Statul Islamic sau al-Qaeda și nicio dovadă că s-ar fi radicalizat în inchisoare, potrivit unui comunicat publicat luni și citat de AFP. 


Khalid Mansoor avea, cu toate acestea, "un interes evident pentru jihad", a precizat Poliția. Atentatul de miercuri s-a soldat cu 4 morți, inclusiv atacatorul, și peste 50 de răniți și a fost revendicat de Statul Islamic, scrie hotnews.ro


Khalid Masood, avea 52 de ani și s-a născut în Kent, Marea Britanie. Ultima adresă cunoscută era în West Midlands..Masood folosea mai multe identități, scrie The Guardian.


Scotland Yard a precizat, la o zi după atentat, că Masood nu era anchetat și nu intrase în vizorul serviciilor secrete cum că ar plănui vreun atentat. Avea cazier pentru fapte de violență, posesie de arme și delicte publice. Prima condamnare- în noiembrie 1983, ultima condamnare - decembrie 2003, pentru posesia unui cuțit. Nu a fost niciodată condamnat pentru acte teroriste.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1737 secunde