ATACUL DRONELOR, episodul 2, la Londra. Zborurile au fost suspendate o oră pe Heathrow

262
ATACUL DRONELOR, episodul 2, la Londra. Zborurile au fost suspendate o oră pe Heathrow - heathrowairportdrones-1547026801.jpg

Articole recomandate

Toate zborurile de la terminalul plecări al aeroportului Heathrow din Londra – cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie – au fost suspendate, marți seară, după ce ar fi fost detectată o dronă în apropiere.

"În prezent, ne ocupăm de o situație legată de apariția unei drone în zona aeroportului Heathrow. Colaborăm cu Poliția Metropolitană pentru a preveni orice amenințare la siguranța zborurilor. Ca măsură de precauție, am suspendat toate zborurile de la terminalul plecări, cât timp facem verificări. Le cerem scuze pasagerilor", a precizat un purtător de cuvânt al aeroportului.

După o oră de investigații, zborurile au fost reluate. Incidentul este similar celui care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni pe aeroportul Gatwick și care a provocat întârzieri la 1.000 de zboruri, scrie The Guardian.

Aeroportul Heathrow a anunțat recent că ia în calcul implementarea unor noi tehnologii pentru a combate amenințarea dronelor și conform unor noi reguli anunțate marți, perimetrul interzis dronelor din jurul aeroporturilor s-a mărit, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7293 secunde