Atac violent asupra polițiștilor, o mașină vandalizată, agresori răniți și arestați

296
Atac violent asupra polițiștilor, o mașină vandalizată, agresori răniți și arestați - omasinadepolitieafostsparta6png7-1512828446.jpg

Articole recomandate

Scene de groaza în Iași după o bataie între două clanuri de romi. Oamenii legii au intervenit, i-au încătușat, iar în drum spre mașina de poliție unul dintre scandalagii a spart cu cotul geamul autospecialei, transmite Realitatea TV.

Incidentul a fost raportat vineri seară, printr-un telefon la 112, în care se solicitau întăriri ale forțleor de poliție în zona comunei iețene Deleni. Doi polițiști au fost atacați cu brutalitate lângă un bar din localitate, s-au retras din calea scandalagiilor aflați sub influența alcoolului, iar aceștia și-au vărsat nervii pe mașina oamenilor legii, scrie bzi.ro

Pentru a aplana conflictul, au fost chemați de acasă inclusiv polițiști care nu erau de serviciu, dar și o ambulanță și o echipă de prim-ajutor SMURD, pentru că agresorii s-au rănit la mâini când au spart geamurile mașinii de poliție.

Atacatorul principal a fost transportat la spitalul din Hârlău, după care a fost adus la secția de poliție și se va alege, cel mai probabil, cu dosar penal pentru distrugere și alte violențe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4929 secunde