ATAC SÂNGEROS! Peste 30 de polițiști și militari UCIȘI!

96
ATAC SÂNGEROS! Peste 30 de polițiști și militari UCIȘI! - usarmy73957700-1510656560.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 31 de polițiști și militari afgani au fost uciși luni într-o serie de atacuri ale talibanilor asupra unor puncte de control, conform unui bilanț al pierderilor prezentat marți de oficiali afgani, potrivit AFP. Conform dpa, bilanțul s-ar ridica la 37 de morți în rândurile forțelor de securitate.

Pe lângă aceste raiduri sângeroase, care au avut loc luni seara în provincia Kandahar (sud) și Farah (vest), un atentator sinucigaș și-a propulsat vehiculul într-un convoi militar american, rănind patru soldați.

Talibanii au revendicat toate aceste atacuri în comunicate difuzate pe rețelele sociale.'Pot confirma faptul că talibanii au lansat o serie de atacuri ieri seara (luni) asupra punctelor de control ale poliției în districtele Maiwand și Zhari, iar noi am pierdut 22 de bravi polițiști', a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al guvernatorului din Kandahar, Qudrat Khishbakht. Cel puțin 15 polițiști au fost răniți. Potrivit lui, 45 de atacatori au fost de asemenea uciși în cursul luptelor, care au durat aproximativ șase ore.


Atacul asupra convoiului american la Kandahar s-a soldat cu patru răniți, toți aceștia sunt în stare stabilă, a indicat un purtător de cuvânt al misiunii NATO în Afganistan Resolute Support, potrivit Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9937 secunde