Atac mortal! Doi bărbați s-au reprezit cu cuțitele asupra oamenilor, chiar în stație

137
Atac mortal! Doi bărbați s-au reprezit cu cuțitele asupra oamenilor, chiar în stație - 20190527t134729z1lynxnpef4q0w9rt-1567325593.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați înarmați cu cuțite au atacat sâmbătă după-amiază persoanele dintr-o parcare aflată în fața stației de metrou Laurent Bonnevay, din Lyon.


 Un bărbat înarmat cu un cuțit și o țepușă pentru rotisor a atacat sâmbătă trecătorii într-o suburbie a orașului francez Lyon, ucigând o persoană și rănind alte opt, dintre care trei sunt în stare critică, transmite AFP, după ultimele anunțuri ale autorităților franceze. Atacatorul, despre care o sursă din poliție afirmă că ar fi un refugiat afgan, a fost arestat. Primele relatări au evocat și prezența unui al doilea atacator, informație care însă a fost apoi dezmințită de autorități. De asemenea, primul bilanț al victimelor făcea referire la un mort și șase răniți, numărul răniților urcând apoi la nouă, iar ultimul bilanț menționează opt răniți. Persoana ucisă este un tânăr de 19 ani.

''Un individ în stația de autobuz 57 a început să lovească cu cuțitul'', a declarat reporterului AFP o fata cu tricoul plin de sânge. ''A reușit să-i atingă, să-i deschidă burta unei persoane. I-a băgat unui băiat cuțitul în cap, i-a deschis urechea unei femei și femeia mai avea puțin și murea în stație și nimeni nu a venit să mă ajute'', mai spune fata plângând, potrivit relatării AFP.

Potrivit serviciilor de urgență, persoanele aflate la fața locului și care au reușit să se ferească de atacator au fugit unde au putut, mai ales în autobuze, ceea ce a îngreunat operațiunile de salvare. Circa 20 de persoane aflate în stare de șoc au fost preluate de serviciile de urgență.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7027 secunde