Atac în fața unei moschei: Liderul laburiștilor și primarul Londrei au fost vizați

144
Atac în fața unei moschei: Liderul laburiștilor  și primarul Londrei au fost vizați - atacinfatauneimoschei-1517400401.jpg

Articole recomandate

Darren Osborne, judecat pentru că, în iunie 2017, a intrat cu furgoneta în credincioșii aflați în fața unei moschei din nordul Londrei, a afirmat, ieri, în cursul procesului său, că a dorit să îi ucidă pe liderul laburist Jeremy Corbyn și pe primarul Londrei, Sadiq Khan, relatează AFP.

Bărbatul a spus că, inițial, a încercat să atace un marș în favoarea palestinienilor organizat pe străzile capitalei britanice și să lovească un număr cât mai mare de persoane.

Atacatorul, în vârstă de 48 de ani și tatăl a patru copii, a fost împiedicat să ajungă la manifestație pentru că accesul rutier era blocat.

La puțin timp după miezul nopții de 18 spre 19 iunie, camioneta sa a lovit un grup de persoane aflate în apropiere de moscheea din zona Finsbury Park care îi acordau ajutor lui Makram Ali, un bărbat în vârstă de 51 de ani care se simțea rău. Acesta din urmă a murit în atac, iar alte 11 persoane au fost rănite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3731 secunde