ATAC DE O VIOLENȚĂ RARĂ! Studentă UCISĂ ÎN BĂTAIE de un grup de 10 FEMEI, la ieșirea din mall

4660
2
ATAC DE O VIOLENȚĂ RARĂ! Studentă UCISĂ ÎN BĂTAIE de un grup de 10 FEMEI, la ieșirea din mall - 61947267-1521293979.jpg

Articole recomandate

Studentă de 18 ani, ucisă în bătaie, în plină stradă, de un grup de 10 femei. Este vorba despre Mariam Moustafa, o egipteancă care studia ingineria în Marea Britanie. Fata a fost declarată moartă de către medici, după un atac de o violență rară.

Egiptul pune presiune pe Marea Britanie să rezolve un caz tulburător, relatează CNN. Tânăra ar fi fost bătută pe 20 februarie, la ieșirea dintr-un mall din Nottingham. Potrivit tabloidelor britanice, victima ar fi fost bătută cu pumnii de un grup de 10 femei. Acestea ar fi urmărit-o si hărțuit-o pe victimă înainte de atacul violent.


Studenta a stat în comă aproape o lună, fiind declarată moartă miercuri, 14 martie. Deși poliția susține că atacul nu a fost unul cauzat de ură, anchetatorii nu exclud nimic. O tânără de 17 ani a fost arestată în legătură cu acest caz, potrivit știrileprotv.ro.


Comentează știrea

costy
17 martie 2018
Cel mai important moment este acum!

Castiga bani online! Tocmai s-a lansat cel mai simplu sistem de obtinut venituri in timpul liber! Castiga bani online! Acum este momentul sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! Noi te indrumam pas cu pas, cu atentie, iar tu castigi bani! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, cauta-ne la adresa de emeil: pacurarucostica1963@gmail com

Ion.
18 martie 2018
Bravo

Sub indrumarea ta pacurare, nu ai decat sa te apuci singur sa castigi bani. Sa-i intorci cu lopata...

Pagina a fost generata in 0.6639 secunde