Atac cu drujba în Elveția / Cel puțin cinci persoane au fost rănite. Granița cu Germania este închisă!

233
Atac cu drujba în Elveția / Cel puțin cinci persoane au fost rănite. Granița cu Germania este închisă! - schaffhausen11024x683-1500897147.jpg

Articole recomandate

Cel puțin cinci persoane au fost rănite, două dintre ele grav în orașul elvețian Schaffhausen, după ce un bărbat înarmat cu o drujbă a intrat în mulțime, a anunțat poliția elvețiană citată de The Guardian.

Poliția nu a dat mai multe detalii despre atac, dar au decis să închidă dragnița cu Germania până îl vor găsi pe suspectul care deocamdată este în libertate și neidentificat.


Un martor a spus: "Un bărbat cu o drujbă a atacat oamenii de pe stradă". Poliția a refuzat să confirme sau să excludă utilizarea drujbei în atac.


Printre victime se numără și o persoană în vârstă care a suferit răni grave în zona capului.

O acțiune de urmărire de amploare este în curs de desfășurare pentru prinderea suspectului despre care se știe doar că este de sex masculin.

Un proprietar de magazin a spus că unul dintre clienții săi a fost atacat în centrul orașului și că acum toată lumea stă în case sau în magazine. Un alt localnic a spus "Este ciudat că așa ceva se întâmplă în Schaffhausen."

Ofițerii au declarat că se confruntă cu o "situație specială", iar la fața locului au fost aduse elicoptere ale poliției.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4165 secunde