Atac cu cuțitul în Paris: Șapte răniți, dintre care patru grav. Agresorul a fost arestat

111
Atac cu cuțitul în Paris: Șapte răniți, dintre care patru grav. Agresorul a fost arestat - jnc9ntgwjmhhc2g9mmq4odlkmgzhmtey-1536563171.jpg

Articole recomandate

Șapte oameni au fost răniți, dintre care patru grav, duminică seara la Paris, după ce au fost atacați de un bărbat înarmat cu un cuțit și o bară de fier, transmite Agerpres. Atacatorul a fost arestat, scrie digi24.ro


"Nimic nu permite a reține la acest moment caracterul terorist al acestor agresiuni", a declarat o sursă apropiată anchetei.


Atacatorul a fost reținut de un echipaj al Brigăzii Anti-Crimă, a precizat o sursă din poliție.

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora locală 23:00, în arondismentul 19, din nordul Parisului, pe cheiul canalului Ourcq.

Șapte persoane au fost rănite, dintre care patru grav, printre acestea fiind și doi turiști englezi. Un martor este de asemenea în stare de șoc.

Potrivit unui paznic al unui cinematograf din zonă, care a văzut finalul incidentului, bărbatul atacase deja unii oameni iar acum era urmărit de alți doi bărbați care încercau să-l oprească. "Avea o bară de fier în mână și a aruncat-o către urmăritori, după care a scos un cuțit", a declarat paznicul.


Ancheta, pentru tentativă de omor, a fost încredințată Districtului 2 de poliție judiciară. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 09 Septembrie 2018
Stire din Actual : TRAGEDIE AVIATICĂ! SUNT CEL PUȚIN 17 MORȚI
Pagina a fost generata in 2.1955 secunde