Atac cu cocktail molotov într-un restaurant românesc din Franța. Trei victime!

2946
Atac cu cocktail molotov într-un restaurant românesc din Franța. Trei victime! - incendiufr69640300-1497457105.jpg

Articole recomandate

Trei persoane au fost grav rănite în urma unui incendiu produs într-un restaurant românesc din Franța în urma unui atac cu cocktail molotov.

Bucătăreasa localului a povestit pentru Le Parisien că atacul a fost pus la cale de indivizi care purtau cagule.

"Un bărbat a intrat în restaurant, a vărsat benzină pe jos. Eu am încercat să mă feresc, dar un altul m-a stropit, iar când m-am întors avea ceva aprins în mână. Fiica și soțul meu erau și ei înăuntru, a povestit femeia.

Soțul Cristinei a suferit și el arsuri, dar a reușit să-și salveze fiica. Două ospătărițe cu vârste de aproximativ 20 de ani au suferit arsuri grave.

Martori care au asistat la întreaga scenă au povestit că atacul a fost comis de trei bărbați cu cagule. După ce au pulverizat gaz lacrimogen, au vărsat combustibil și au dat foc la bar, la masa de biliard, unui dulap și scărilor. Clienții și personalul au fost astfel prinși într-o capcană în flăcări din care nu puteau să iasă. "Oamenii strigau disperați, iar eu am spart cu un ciocan grilajul care bloca o fereastră", a povestit un vecin.

Localul a ars în întregime, iar în total nouă persoane au fot duse la spital. Trei sunt în stare foarte gravă.

Restaurantul românesc din Aubervilliers funcționează de 7-8 ani, a povestit Gherghe, fratele patronului localului, care potrivit presei franceze avea o reputație chiar bună în localitate, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3732 secunde