Mai multe ştiri online:

Atac armat într-o școală! Suspectul: O fetiță de 12 ani. Mai multe victime

Ştire online publicată Joi, 01 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Doi elevi, în vârstă de 15 ani, au fost împușcați joi într-o sală de clasă la Sal Castro Middle School, la Los Angeles, iar o elevă în vârstă de 12 ani a fost reținută ca suspectă, au anunțat oficiali licali, relatează CNN.

Un băiat a fost împușcat în cap și se afla în stare critică, iar o fată a fost împușcată în mână, în această școală care se află în campusul Liceului Doi elevi în vârstă de 15 ani au fost împușcați joi într-o sală de clasă de la Șal Castro Middle School din Los Angeles, informează CNN. A fost reținută o elevă de 12 ani, principala suspectă în acest caz.

Un elev a fost împușcat în cap și se află în stare critică, în timp ce altă elevă a fost împușcată în braț.


Alte trei persoane - o femeie și doi copii - au fost tratați pentru răni minore, provocate de sticlă spartă.

La față locului, poliția a găsit și confiscat o armă, potrivit declarațiilor oferite de locotenentul Chris Ramirez.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7929 secunde