Atac ARMAT în SUA! Patru persoane, împușcate

135
1
Atac ARMAT în SUA! Patru persoane, împușcate - atacarmat-1371884096.jpg

Articole recomandate

Patru persoane au fost împușcate cu o armă de foc la o firmă de avocatură și într-un centru comercial din statul american North Carolina, informează presa americană citată de realitatea.net. Poliția din orășelul Greenville a anunțat că un bărbat înarmat a deschis focul și a rănit o persoană, într-o firmă de avocatură, după care a mers într-un centru comercial din apropiere, unde a împușcat și a rănit alte trei persoane.




Șeful poliției din localitate, Hassan Aden, a declarat pentru postul CBS că presupusul autor al atacului a fost și el rănit în schimbul de focuri cu poliția. Conform martorilor, incidentele au avut loc vineri la prânz la firma de avocatură Kellum și într-un centru comercial Walmart.


Comentează știrea

10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China
14 martie 2015
10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China

" John A Miller, Director "Thank you for a great service and a wonderful Marquee, we were thrilled with all your work. 10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China http://www.partytentforsale.com/10mx30m-transparent-camping-tent-high-peak-tent-tent-manufacturer-china.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4798 secunde