"Așteptați-vă la sânge, așteptați-vă la moarte"

143
1

Articole recomandate

Gruparea Statul Islamic (SI) a dat publicității o înregistrare audio cu un bărbat despre care afirmă că ar fi cel care a comis, vineri, într-o moschee șiită din Kuweit, atacul sinucigaș soldat cu 27 de morți, relatează luni Reuters. 


Înregistrarea conține în mare parte versete coranice și a fost postată pe rețelele sociale folosite de gruparea SI. Vorbitorul din înregistrare îi critică pe musulmanii șiiți, 'în special din Kuweit' și susține că aceștia se pot aștepta la o răzbunare pentru ceea ce el numește insultarea islamului.


'Foarte, foarte curând veți vedea ceva neașteptat, așteptați-vă la sânge, așteptați-vă la moarte', a spus presupusul atacator.

Ministerul de Interne din Kuweit l-a identificat pe atentator ca fiind Fahd Suliman Abdul-Muhsen al-Qabaa, un cetățean saudit și susține că a aterizat pe aeroportul din Kuweit City în zorii zilei de vineri, cu doar câteva ore înainte de a detona o vestă cu explozibili în moscheea Imam al-Sadeq.


Comentează știrea

extera
29 iunie 2015
Important!

Castigi bani rapid, chiar acum, luna asta! Inceteaza cu tot felul de incercari si incepe acum cea mai serioasa posibilitate de a castiga bani! Fara sa recrutezi oameni, simplu si eficient! Castigi bani urgent, acum, in prima luna, cu o munca foarte interesanta! Cere-mi repede detalii la adresa mea de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4991 secunde