Astăzi, se pun în vânzare, on line, biletele pentru meciurile cu Serbia și Austria

340
Procesul de vânzare on line a biletelor de intrare la jocurile pe care echipa națională de fotbal a României le va susține împotriva reprezentativelor Serbiei și Austriei, din preliminariile CM 2010, începe astăzi, la ora 10:00. Procesul se va desfășura pe site-ul specializat, partener al FRF, www.biletefotbalonline.ro.
În ceea ce privește jocul contra Serbiei, on line vor fi puse în vânzare 800 de bilete, la Tribunele I și a II-a, având un preț de 50 de lei, la care se vor adăuga 5 lei taxă de procesare și taxa de curierat rapid, aceasta din urmă putând fi achitată fie în avans, fie în momentul recepției biletelor. Modalitatea de vânzare a celorlalte bilete va fi anunțată în timp util.
Pentru meciul din Austria, la vânzare vor fi scoase 2.000 de bilete, toate în peluza rezervată suporterilor români, la un preț de 15 euro. Acestuia i se vor adăuga doi euro taxă de procesare și taxa de curierat rapid, și în acest caz achitarea ei putând fi efectuată fie în avans, fie în momentul recepției biletelor.
Condițiile vor fi similare celor de la EURO 2008. O persoană, care va fi nevoită să-și treacă, în momentul efectuării comenzii toate datele personale, va putea achiziționa maximum patru bilete, fiind obligată să indice mijlocul de deplasare pe care-l va folosi până în Austria și retur, punctele de frontieră de intrare și ieșire din Austria, precum și, unde va fi cazul, numărul de înmatriculare al automobilului, traseul de deplasare până în Austria și locul de cazare.
Meciul cu Serbia se va disputa la 28 martie, de la ora 20.45, pe stadionul "Farul" din Constanța, în timp ce partida cu Austria va avea loc la 1 aprilie, de la ora 21.30, ora României, pe "Worthersee Arena" din Klagenfurt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7691 secunde