Șase ani de branduri unice la VIVO!

188
Șase ani de branduri unice la VIVO! - vivomaritimo8-1509017741.jpg

Articole recomandate

Centrul comercial VIVO! Constanța sărbătorește împreună cu toți constănțenii 6 ani de branduri unice într-un weekend exclusiv VIVO! DAYS, pe 28 și 29 octombrie.


Activitățile speciale din acest weekend se desfășoară sub conceptul VIVO! DAYS și culminează cu două super concerte. Sâmbătă, 28 octombrie, ora 18:30, Delia va urca pe scenă pentru a oferi un spectacol de zile mari tuturor celor care se vor afla în centrul comercial, iar duminică, 29 octombrie, ora 18:00, va fi rândul lui Horia Brenciu, care va încălzi atmosfera alături de HB Orchestra. 


Toți cei care vin pe 28 și 29 octombrie, începând cu ora 14:00, în centrul comercial VIVO! Constanța, se pot bucura de o atmosferă de sărbătoare, cu sute de premii instant, mii de baloane și dulciuri, vouchere de cumpărături și multă distracție. 
O zonă aniversară va fi special amenajată cu gustări, cocktail-uri și muzică bună, pentru cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei* (*detalii complete pe www.vivo-constanta.com), dar și cu sesiuni foto profesionale și ședințe gratuite de machiaj pentru a răsfăța doamnele și domnișoarele prezente.


Duminică, începând cu ora 16:30, VIVO! Constanța va organiza o prezentare de modă în cadrul căreia brandurile prezente în centrul comercial își vor prezenta noile colecții de toamnă-iarnă. 


Surprizele nu se opresc aici. Pe pagina de Facebook VIVO Constanța toți cei care participă în această săptămână la concursurile aniversare pot câștiga unul dintre cele 50 de vouchere de cumpărături în valoare de câte 150 de lei sau unul dintre cele 200 de cd-uri cu Delia sau Horia Brenciu.


Și pentru că este un centru comercial de nota 10, VIVO! Constanța a pregătit 10 torturi gigantice care vor fi decorate de copiii din 10 grădinițe din oraș. Oricine poate vota cel mai bine decorat tort pe pagina de Facebook VIVO! Constanta, iar gradinițele câștigătoare vor fi premiate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4617 secunde