Asalt la centrele de refugiați din Berlin

144
Asalt la centrele  de refugiați din Berlin - asaltlacentrele-1482248013.jpg

Articole recomandate

Trupele speciale germane au făcut percheziții, ieri dimineață, la centrele de refugiați din Berlin, ca urmare a masacrului ce a avut loc la Târgul de Crăciun. 


Potrivit presei germane, polițiștii au luat cu asalt un hangar din aeroportul berlinez dezafectat, Tempelhof, care funcționează ca centru de refugiați.


Suspectul implicat în atentatul terorist de luni seară de la târgul de Crăciun ar fi de origine pakistaneză și ar fi ajuns în Germania cu valul de refugiați din 2016. Acesta se numește Naved B., are 23 de ani și e de origine pakistaneză, potrivit Die Welt.


Conform presei locale, șoferul a intrat în mulțime cu o viteză de 70 de km/oră. Sursele au declarat că au văzut, pe baza datelor GPS, cum camionul este oprit și repornit de mai multe ori, înainte ca șoferul să intre cu el în mulțime.


Camionul transporta 25 de tone de produse metalurgice provenind din Italia și urmau să fie descărcate la Berlin. "Firma care trebuia să preia încărcătura nu a putut face recepția și șoferului i s-a spus să revină marți dimineața. Noi i-am zis să aștepte undeva prin Berlin", a mai declarat Lukasz Wasik, un reprezentant al firmei de transport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Actual : Atentat terorist la Berlin
Pagina a fost generata in 1.2155 secunde