Argentina: Coaliția președintelui Mauricio Macri, învingătoare în alegerile legislative

108
Argentina: Coaliția președintelui  Mauricio Macri, învingătoare  în alegerile legislative - argentinamauriciomacri-1508757351.jpg

Articole recomandate

Președintele de centru-dreapta al Argentinei, Mauricio Macri, a obținut o nouă victorie electorală. Coaliția sa, Cambiemos, a câștigat alegerile legislative de la mijlocul mandatului și își va consolida poziția în Parlament, ceea ce îi va permite să își continue reformele liberale începute, relatează AFP.

Cu ocazia revenirii sale electorale după doi ani fără mandat, fosta șefă a statului Cristina Kirchner (2007-2015) a fost aleasă senator, asigurându-și o imunitate parlamentară care o va ține departe de închisoare, în cazul în care va fi condamnată în cazurile de corupție în care este inculpată.

Coaliția Cambiemos a ieșit pe prima poziție în 15 din 24 de provincii, inclusiv în cele mai importante patru prov incii ale țării (provinciile Buenos Aires, Cordoba, Santa Fe, Mendoza, dar și în capitala Buenos Aires), conform rezultatelor publicate în cursul nopții de autoritatea electorală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Noiembrie 2016
Stire din Actual : Cutremur de 6,4 grade!
Pagina a fost generata in 1.312 secunde