Arestări în Spania, la destructurarea unei rețele care vindea contracte de muncă false

207
3
Arestări în Spania, la destructurarea unei rețele care vindea contracte de muncă false - arestari-1389705203.jpg

Articole recomandate

Peste 400 de persoane au fost arestate în Spania, suspectate că fac parte dintr-o rețea care vindea contracte de muncă false ce permit încasarea unor ajutoare de șomaj sau obținerea unui permis de reședință, a anunțat, ieri, Ministerul de Interne.

În total, "422 de persoane au fost arestate, inclusiv beneficiari, rețeaua infracțională care le furniza și principalul conducător al rețelei", a anunțat ministerul, într-un comunicat.

Arestările au fost operate în aproximativ 30 de orașe din întreaga Spanie, inclusiv la Sevilla, Barcelona, Madrid, Bilbao sau Tenerife.

"Persoanele care plăteau pentru obținerea acestor contracte căutau în principal să încaseze alocații de șomaj, să obțină permise rezidență, în cazul străinilor, și acces la anumite beneficii penitenciare, în cazul unor deținuți, care solicită un regim de semi-libertate", a precizat ministerul.

Conducătorul rețelei este un locuitor de la Jerez de la Frontera (Analuzia), care crea firme-fantomă ai căror administratori erau, în majoritatea cazurilor, toxicomani plătiți pentru aceste funcții. El s-a servit de complicitatea unor persoane din cadrul Securității Sociale, în acest scop. În total, au fost create zece astfel de firme.

Pagubele produse administrației de către rețea, în privința cotizațiilor sau prestațiilor în domeniul șomajului, depășesc 2,6 milioane de euro, potrivit ministerului. 

Comentează știrea

hermes schleifmittel
19 mai 2014
hermes schleifmittel

hermes belt 75cm Stiri Actual : Arestări în Spania, la destructurarea unei rețele care vindea contracte de muncă false | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes schleifmittel http://shootingstars.dk/hermes-schleifmittel-birkin-bag-replica-5875.aspx

price hermes bags
3 iunie 2014
price hermes bags

hermes paket rücksendung abholen Stiri Actual : Arestări în Spania, la destructurarea unei rețele care vindea contracte de muncă false | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online price hermes bags http://www.cotti.in/images/price-hermes-bags-advantages-can-be-available-web-page.asp

MBT Karibu Shoes
8 iunie 2014
MBT Karibu Shoes

mbt shoes boston Stiri Actual : Arestări în Spania, la destructurarea unei rețele care vindea contracte de muncă false | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Karibu Shoes http://www.tunlwin.com/mbt/inter-mbt-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Actual : A murit generalul Alfonso Armada
Joi, 24 Octombrie 2013
Stire din Actual : Spania a ieșit  din recesiune
Pagina a fost generata in 1.2774 secunde