€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Arestări în masă în rândul mafiei "Ndrangheta"

Ştire online publicată Joi, 06 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Autoritățile din Germania, Italia, Olanda și Belgia au întreprins razii ample în rândul membrilor mafiei „Ndrangheta”, considerată cea mai puternică grupare infracțională italiană, relatează agenția dpa, citată de Agerpres.

Potrivit biroului Poliției judiciare federale (BKA) din Germania, au fost arestați mai mulți suspecți și au fost confiscate proprietăți. Poliția a efectuat razii în landurile Bavaria (sud) și Renania de Nord-Westfalia (vest).

Mafia „Ndrangheta”, din Calabria, regiune din sudul Italiei, a prins rădăcini puternice în Germania și este considerată cel mai mare traficant european de cocaină în Europa.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3141 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7867 secunde