€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Arabia Saudită condamnă poziția americană privind Înălțimile Golan

Ştire online publicată Miercuri, 27 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Arabia Saudită a condamnat cu fermitate decizia președintelui american Donald Trump de a recunoaște suveranitatea Israelului asupra părții anexate din Înălțimile Golan, considerând poziția americană drept o încălcare a dreptului internațional, transmite AFP. 
„Arabia Saudită își exprimă respingerea fermă și condamnă declarația administrației americane de recunoaștere a suveranității Israelului asupra platoului Golan sirian ocupat”, a relatat agenția de presă oficială SPA. 
„Golanul rămâne un pământ arab sirian ocupat și a-l recunoaște ca israelian este o încălcare a Cartei Națiunilor Unite și a rezoluției internaționale”, a adăugat sursa citată. „Vor exista efecte negative asupra procesului de pace din Orientul Mijlociu, precum și asupra securității și stabilității în regiune”, a mai scris SPA. 
Ministrul de externe al Siriei, Walid al-Moualem, a declarat, luni, că „indiferent câți ani au trecut, faptul că Golanul este un teritoriu sirian ocupat nu se va schimba” și a avertizat că recunoașterea de către Washington a suveranității israeliene asupra Înălțimilor Golan va izola Statele Unite, transmite Reuters. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7438 secunde