Șapte străini condamnați la moarte: "Nu este o sarcină plăcută, dar trebuie..."

389
Șapte străini condamnați la moarte:

Articole recomandate

Procurorul general al Indoneziei și-a exprimat susținerea față de executarea a șapte străini condamnați la moarte pentru trafic de droguri, declarând că țara sa duce un 'război' împotriva drogurilor, relatează AFP, scrie Agerpres.


'Ducem un război împotriva oribilelor crime legate de droguri care amenință supraviețuirea națiunii noastre', a declarat Muhammad Prasetyo, în fața ziariștilor la Cilacap, oraș-port și cale de acces spre insula Nusakambangan, unde au fost executați condamnații în noaptea de marți spre miercuri.

Cei șapte condamnați — doi australieni, un brazilian, patru africani—, precum și un indonezian au fost executați în pofida multiplelor apeluri la clemență adresate de comunitatea internațională și de familiile lor.

O tânără filipineză care urma să fie și ea executată pentru trafic de droguri a obținut o suspendare în ultimul moment.


'Aș dori să spun că o execuție nu este o sarcină plăcută, dar trebuie să o îndeplinim pentru a salva națiunea de pericolul drogurilor', a afirmat Prasetyo. 'Nu suntem dușmani ai țărilor de unde provin executații. Luptăm împotriva infracțiunilor legate de droguri', a subliniat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5069 secunde