Șapte cetățeni sirieni și irakieni ascunși într-un automarfar, depistați de polițiștii de frontieră

111
Șapte cetățeni sirieni și irakieni ascunși într-un automarfar, depistați de polițiștii de frontieră - 15481442832655162s4-1548150424.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac -Nagylak, județul Arad, au descoperit, ascunși în interiorul unui automarfar condus de un cetățean turc, șapte cetățeni din Siria și Turcia care încercau să iasă ilegal din țară.


În data de 22.01.2019, la ora 00.07, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de ieșire din țară, cetățeanul turc A.K., în vârstă de 46 de ani, la volanul unui automarfar marca Scania înmatriculat în Turcia. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire, castane din Turcia, pentru o societate comercială din Germania.


În urma analizei de risc specifice, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunțit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul remorcii autovehiculului, au fost descoperite ascunse șapte persoane, trei femei și patru bărbați.
Acestea au fost duse la sediul instituției pentru cercetări, unde s-a constatat că sunt doi cetățeni sirieni și cinci cetățeni irakieni, cu vârste cuprinse între 14 și 29 de ani.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru șoferul mijlocului de transport și de trecere ilegală a frontierei de stat, față de cei șapte cetățeni străini, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9856 secunde